εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας

Η εφημερίδα μας

Ακολουθήστε μας

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45

η Ομάδα των Πέντε εποχών προτείνει για το Πάσχα: Ο ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ

Αν έχετε παρακολουθήσει το πρόγραμμα, Βαθμολογήστε πόσο σας άρεσε (1-5)
(0 ψήφοι)

O βιαστικός λαγός τα κατάφερε πάλι να προκαλέσει Ανα..στάτωση!!! Μέσα στη βιασύνη του έχασε τ΄αυγά ! Θα καταφέρουν τα παιδιά, με την βοήθεια της Κυρα Σαρακοστής να τον βοηθήσουν και να είναι όλα έτοιμα για την Ανάσταση; Πασχαλινά κάλαντα και σημαντικά έθιμα της λαϊκης μας παράδοσης σ΄ένα χαρούμενο θεατρικό παιχνίδι, που τα παιδιά σίγουρα θα απολαύσουν!


Η Ομάδα των Πέντε Εποχών...
Η θεατρoπαιδαγωγική ομάδα «Η ομάδα των Πέντε Εποχών» που απαρτίζεται από εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, ηθοποιούς, παιδαγωγούς και θεατρολόγους συστάθηκε το 2006. Από τότε μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει δουλειές της στα εξής θέατρα: Πειραματική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, Χυτήριο, θέατρο του Νέου Κόσμου, Χώρα, Θέατρο της Ημέρας, Επί Κολωνώ, Λύχνος Χώρος Τέχνης και Πολιτισμου. Έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση και παρουσίαση σχολικών γιορτών, στο σχεδιασμό και υλοποίηση καλοκαιρινών προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης και παράλληλα έχει αναλάβει την εμψύχωση ομάδων παιδιών και ενηλίκων. Εχει συνεργαστεί με το παιδαγωγικό Αλεξανδρούπολης και έχει αναλάβει την κατάρτιση στον τομέα του θεατρικού παιχνιδιου σε παιδαγωγους, εκπαιδευτικούς και ηθοποιούς.
Η Ομάδα των Πέντε Εποχών αποσκοπεί στην ανάπτυξη του θεατρικού φαινομένου με την μέθοδο του θεατρικού παιχνιδιού. Πρόκειται για πάντρεμα αισθητικής και παιδείας.


Που; Στο σχολείο σας, στο Arroyo Nuevo (Μ.Αλεξάνδρου 128, Κεραμείκός) ή στο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού (Χαλκιδικής 83, Κεραμεικός)

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Σοφία Παπαδοπούλου
ΤΗΛ.: 212 1010582

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Σε ποιο χώρο;: Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού
  • Παραγωγή: Ομάδα των Πέντε εποχών
  • Σκηνοθεσία: Σοφία Παπαδοπούλου
  • Περιοχή: ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
  • Κατάλληλο για ηλικίες: 3 ετών - 6 ετών, 6 ετών - 9 ετών, 9 ετών - 11 ετών
Διαβάστηκε 3294 φορές

Google Map