Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά

Αν έχετε παρακολουθήσει το πρόγραμμα, Βαθμολογήστε πόσο σας άρεσε (1-5)
(0 ψήφοι)

 

ΑΝΕΒΑ ΜΗΛΟ, ΚΑΤΕΒΑ ΡΟΔΙ

Ο Μέλιος, η Φοίβη, η Ιουλία και η μικρή Ριρίκα, είναι μια παρέα παιδιών που νοσταλγούν τις εκπομπές για παιδιά που άκουγαν στην αγαπημένη τους συχνότητα, το Δεύτερο Πρόγραμμα, μέχρι τις αρχές του περασμένου Ιούνη. Αποφάσισαν λοιπόν ένα Σάββατο του Γενάρη και πήγαν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ… απέναντι, όπου ανακάλυψαν ότι το Δεύτερο Πρόγραμμα όχι μόνο υπάρχει και συνεχίζει να εκπέμπει, αλλά διαθέτει δύο ώρες κάθε Σάββατο και Κυριακή για παιδική εκπομπή. Μόνο που αυτή τη φορά, παραγωγοί θα είναι… οι ίδιοι! Οι τέσσερις φίλοι ανέλαβαν να φτιάξουν μια εκπομπή για συνομηλίκους τους. Την ονόμασαν «Ανέβα μήλο, κατέβα ρόδι». Πρώτη καλεσμένη της εκπομπής τους ήταν η Αγνή Στρουμπούλη. Την τρέλαναν με τις ερωτήσεις τους και την αγωνία τους για το μεγάλο εγχείρημα που ανέλαβαν. Η γλυκιά παραμυθού τους συμβούλεψε και τους προέτρεψε να συνεχίσουν. Έτσι, η τρελοπαρέα ανασκουμπώνεται, βάζει τα δυνατά της κι ελπίζει, με τη βοήθεια της φιλόξενης, ανοιχτής ΕΡΤ και των ακροατών της, να τα καταφέρει στο νέο αυτό και γοητευτικό έργο που ανέλαβε!
Tο Θέατρο του παπουτσιού πάνω στο δέντρο επιμελείται τη νέα ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά στο Δεύτερο Πρόγραμμα του ertopen.com. Με παραμύθια, παιχνίδια, θέματα για βιβλίο, θέατρο, δραστηριότητες, αλλά και πολλούς καλεσμένους. Ένα ραδιοφωνικό περιοδικό για μικρά και μεγάλα παιδιά, που αγαπά τον πολιτισμό, ξετρυπώνει την ομορφιά όπου κι αν κρύβεται και υπενθυμίζει αξίες και ευαισθησίες που συχνά προσπερνάμε μεγαλώνοντας.
Σύνταξη - Παρουσίαση: Βαλεντίνα Παπαδημητράκη, Μαρία Παπαλέξη, Τάσος Καρακύκλας, Μαρία-Όλγα Αθηναίου
κάθε Σάββατο και Κυριακή 10:00-12:00 στο www.ertopen.com
επικοινωνία με την εκπομπή για ιδέες και προτάσεις για θέματα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.